MONA mondkapje

Juist in deze tijden kunnen we onze naasten met een kwetsbare gezondheid niet goed genoeg beschermen.

MONA mondkapje heeft twee lagen stof, een katoenen buitenlaag en de voering is gemaakt van Albstoff SHIELD JERSEY, een innovatie van Albstoffe, made in Germany. Deze speciale jersey is gebreid van de klinisch geteste, antimicrobiële high-tech vezel Trevira-Bioactive, een aangenaam zachte en elastische jersey met goede filterprestaties.

Textielingenieurs van Albstoffe aanbevelen het gebruik van de klinisch geteste en antimicrobiële hightechvezel Trevira-Bioactive. Bij Trevira-Bioactive zitten zilverionen stevig geïntegreerd in de vezel, die een antimicrobieel effect hebben en dus de groei van bacteriën remmen. Geurontwikkeling kan daardoor worden voorkomen. Deze effect blijft ook na velen wassen! Trevira-Bioactive wordt verwerkt als een eindeloos microfilament. De vele extreem dunne capillairen zorgen voor zeer goede filterprestaties.

Filter:
Het MONA mondkapje heeft bovendien een opening waarmee je en filter kan inbrengen tussen de buitenlaag en de voering. Dit kan helpen om de filterprestaties en hygiëne te verbeteren. Als filter koan je op maat geknipte stofzuigerzakken, maar ook dubbelgevouwen keukenpapier als filter gebruiken. Let daarbij op dat je nog goed door de masker kan ademen, als je luchtstroom aan de randen van de masker voelt, werkt het masker niet meer goed.

Optioneel kan je verschillende filter bij TUBABOS erbij bestellen zoals:

  • HYDROKNIT bestaat uit zachte, absorberende cellulosevezels en sterk polypropyleen niet-geweven materiaal. Door de cellulosecomponent kunnen deze doeken snel en effectief vocht opnemen, terwijl het scheurbestendige polypropyleenweefsel meer dan zijn eigen gewicht in vocht opneemt. Deze filter kan je een aantal keren met de hand uitwassen en in een kookpan steriliseren.
  • Kirby filters wordt ook gebruikt om HEPA stofzakken te maken. Deze filter kan je een aantal keren met de hand uitwassen en in een kookpan steriliseren.
  • PM2.5 filter. Deze koolstof filters zijn voor eenmalig gebruik en niet her te gebruiken.

Maten:
MONA mondkapjes zijn er voor volwassende in de maten M en L en voor de kinderen in de maten midi en mini.

Afmeting (volwassenen):

 minimidiML
 kidskidsvolwassenvolwassen
neus to kinca. 12 cmca. 13 cmca. 15 cmca. 16 cm
zijkantca. 5 cmca. 6 cmca. 8 cmca. 9 cm
lengte (kin) uitgevouwenca. 14 cmca. 16 cmca. 22 cmca. 24 cm

 


Disclaimer:

MONA mondkapje geeft voor de drager geen bescherming tegen het coronavirus en andere besmettelijke ziekten, maar is bedoeld om de kans van verspreiding tegen te gaan. Immers weten velen niet of ze drager van het virus zijn. Dit mondkapje kan een medisch ademhalingsmasker niet vervangen en is niet medisch of anderszins getest en gecertificeerd. Deze medische ademhalingsmasker moeten voor de zorgsector voorbehouden zijn, want nog steeds is het moeilijk dat deze sector met juiste beschermingsmiddelen verzorgd word. MONA mondkapje kan een alternatief zijn om anderen om je heen te beschermen.

TUBABOS is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het mondkapje zelf en het dragen ervan. Werk je met patiënten die het Corana virus hebben, is het juiste medische masker nog steeds de beste manier om jezelf en anderen te beschermen.

Volg ten allen tijde de RIVM richtlijnen. Blijf thuis als je ziek bent, hou afstand en was je handen regelmatig!


Vanwege hygiëne is het niet mogelijk om het MONA mondkapje te retourneren of te ruilen.

 

© 2016 - 2021 TUBABOS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel