Sorteer op
 • Stoma band van Neopreen
  Stoma band van Neopreen

  Materiaal: Neopreen van een zeer goede kwaliteit, bijzijdig bedekt met een effen, elastische jersey stof. De neopreen stof is 1,5 tot 2mm dik.

  Afmeting:
  ≈ 10 cm breed bij een buikomvang tot 60 cm, lengte op maat
  ≈ 12-15 cm…

  € 50,00
 • Protective cap voor buikband
  Protective cap voor buikband

  De Stomacare Protector (ter waarde van €25) van Basko Healthcare biedt een extra bescherming tegen druk en ongewenste krachtinwerkingen op de stoma, b.v. tijdens het sporten. Ook tijdens het autorijden kan het door de autogordel…

  € 40,00

   Buikbanden

De buikbanden van TUBABOS woren gedragen als bescherming en ondersteuning. Alle buikbanden worden op maat gemaakt. De maat neem je het best om de buikomvang te meten op de plek waar zich de sonde bevind. Voor extra wensen of specifieke aanpassingen neem gerust met mij contact op.

Aqua - Neopreen zwemband:

Om bij het gaan zwemmen de voedingssonde/button te bedekken of veilig op te bergen zijn de buikbanden van neopreen het best geschikt. Neopreen zuigt zich niet vol met water en blijft licht en aangenaam te dragen. Doordat neopreen rekbaar is, past zich de zwem buikband goed aan je lichaam. Let op: deze Neopreen zwembuikbanden zijn  GEEN hulpmiddel om op het water te drijven om te leren zwemmen!

Sluiting:

De buikbanden van TUBABOS zijn voorzien van ruim klittenband om de band individueel te sluiten.

Wassen:

Alle buikbanden zijn makkelijk in onderhoud en bij 30° in de machine of in de handwas wasbaar. Gelieve een lingerie waszak gebruiken om eventuele beschadigingen (aan andere was) door de klittenbandsluiting te voorkomen en de buikbanden goed sluiten voor het wassen.

Voorbeelden van buikbanden:

© 2016 - 2023 TUBABOS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel