Buikbanden

De buikbanden van TUBABOS woren gedragen als bescherming en ondersteuning. Alle buikbanden worden op maat gemaakt. De maat neem je het best om de buikomvang te meten op de plek waar zich de sonde bevind. Voor extra wensen of specifieke aanpassingen neem gerust met mij contact op.

Aqua - Neopreen zwemband:

Om bij het gaan zwemmen de voedingssonde/button te bedekken of veilig op te bergen zijn de buikbanden van neopreen het best geschikt. Neopreen zuigt zich niet vol met water en blijft licht en aangenaam te dragen. Doordat neopreen rekbaar is, past zich de zwem buikband goed aan je lichaam. Let op: deze Neopreen zwembuikbanden zijn  GEEN hulpmiddel om op het water te drijven om te leren zwemmen!

De buikbanden zijn gemaakt van neopreen van een zeer goede kwaliteit, bijzijdig bedekt met een effen, elastische jersey stof. De neopreen stof is ongeveer 1,5 tot 2mm dik.

Sluiting:

De buikbanden van TUBABOS zijn voorzien van ruim klittenband om de band individueel te sluiten. De buikbanden fluffy hebben ipv jersey kant een lusjeskant wat een nauwkeurige en individuelle sluiting mogelijk maakt.

Wassen:

Alle buikbanden zijn makkelijk in onderhoud en bij 30° in de machine of in de handwas wasbaar. Gelieve een lingerie waszak gebruiken om eventuele beschadigingen (aan andere was) door de klittenbandsluiting te voorkomen en de buikbanden goed sluiten voor het wassen.

Sorteer op
 • Stoma band van Neopreen (effen)
  Stoma band van Neopreen (effen)

  Materiaal: Neopreen van een zeer goede kwaliteit, bijzijdig bedekt met een effen, elastische jersey stof. De neopreen stof is 1,5 tot 2mm dik.

  Afmeting:
  ≈ 10 cm breed bij een buikomvang tot 60 cm, lengte op maat
  ≈ 12-15 cm…

  € 50,00
 • Stoma band van Neopreen (fluffy)
  Stoma band van Neopreen (fluffy)

  Materiaal: Neopreen van een zeer goede kwaliteit, bijzijdig bedekt met een effen, elastische jersey stof op een kant en de andere kant heeft heeft een fluffy lusjeskant. Daardoor kan de buikband nog beter individueel aangepast…

  € 50,00
 • Stoma band van Neopreen (print)
  Stoma band van Neopreen (print)

  Materiaal: Neopreen van een zeer goede kwaliteit, bijzijdig bedekt met een effen, elastische jersey stof. De neopreen stof is 1,5 tot 2mm dik.

  Afmeting:
  ≈ 10 cm breed bij een buikomvang tot 60 cm, lengte op maat
  ≈ 12-15 cm…

  € 50,00
 • Rainbow Bias
  Rainbow Bias

  Rainbow bias afwerking voor Neopreen buikbanden of OBIYMY Port Cover (van Neopreen).

© 2016 - 2024 TUBABOS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel