PRIVACYVERKLARING TUBABOS

   Privacy

TUBABOS houdt zich aan de in Mai 2018 in kracht getreden Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe Europese Verordening op het gebied van privacy en het verwerken van persoonsgegevens.

Verantwoordelijk daarvoor is:

TUBABOS
H.J. Koenenstraat 13
2012 BA HAARLEM
Nederland
www.tubabos.com
info@tubabos.com
Chamber of Commerce/Kamer van Koophandel 67277373

Je hebt als bezoekers van de website TUBABOS.com het recht om jouw gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen en te laten corrigeren. Jouw verzoek kan je aan info@tubabos.com richten en binnen uiterlijk 4 weken word jouw verzoek verwerkt. Ook heb je als bezoeker het recht om online een klacht in te dienen bij het bij de Autoriteit Persoonsgegevens - Lees hier verder: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.

Om jouw bestellingen op een adequate manier te verwerken en een goede en snelle manier te laten verlopen, worden naar persoonlijke gegeven gevraagd, zoals naam, adres, telefoonnummer en email en IP adres. Voor op maat gemaakte producten vraag ik naar de maat/buikomvang voor diegene voor die deze artikel gemaakt wordt. Deze gegeven worden tot zeven jaar naar plaatsing van bestelling bewaard. Dit is nodig om Belastingaangifte te kunnen maken. Om de TUBABOS nieuwsbrief te kunnen verzenden, bewaard TUBABOS de van je opgegeven naam en email adres zolang je op onze nieuwsbrief bent ingeschreven.

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door TUBABOS gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld of verkocht worden. Alleen wanneer het nodig is voor betalingstransacties, verwerken en bezorging van jouw bestelling.

TUBABOS maakt gebruik van de diensten van Mijnwebwinkel. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

TUBABOS heeft twee betaal mogelijkheden: PayPal en vooraf overmaken. Om dit te kunnen waarborgen, worden gegevens van jouw verwerkt.

Om jouw bestellingen te laten bezorgen maakt TUBABOS gebruik van de diensten van Post.nl. Daarvoor is het nodig om jouw adresgegeven te gebruiken.

   Cookies

TUBABOS maakt gebruik van Cookies om de website te laten werken en het gebruik van de website voor jouw makkelijker te maken. (functionele cookie) Zo wordt bijvoorbeeld een cookie gebruikt als producten van TUBABOS opslaat en in de winkelmand plaatst. Ook als je ‘ingelogd blijven’ aan vinkt, worden cookies geplaatst zodat je bij een later bezoek automatisch ingelogd kan blijven.

© 2016 - 2020 TUBABOS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel