PRIVACYVERKLARING TUBABOS

   Privacy

TUBABOS houdt zich aan de in Mai 2018 in kracht getreden Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe Europese Verordening op het gebied van privacy en het verwerken van persoonsgegevens.

Verantwoordelijk daarvoor is:

TUBABOS
H.J. Koenenstraat 13
2012 BA HAARLEM
Nederland
www.tubabos.com
info@tubabos.com
Chamber of Commerce/Kamer van Koophandel 67277373

Je hebt als bezoekers van de website TUBABOS.com het recht om jouw gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen en te laten corrigeren. Jouw verzoek kan je aan info@tubabos.com richten en binnen uiterlijk 4 weken word jouw verzoek verwerkt. Ook heb je als bezoeker het recht om online een klacht in te dienen bij het bij de Autoriteit Persoonsgegevens - Lees hier verder: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.

Om jouw bestellingen op een adequate manier te verwerken en een goede en snelle manier te laten verlopen, worden naar persoonlijke gegeven gevraagd, zoals naam, adres, telefoonnummer en email en IP adres. Voor op maat gemaakte producten vraag ik naar de maat/buikomvang voor diegene voor die deze artikel gemaakt wordt. Deze gegeven worden tot zeven jaar naar plaatsing van bestelling bewaard. Dit is nodig om Belastingaangifte te kunnen maken. Om de TUBABOS nieuwsbrief te kunnen verzenden, bewaard TUBABOS de van je opgegeven naam en email adres zolang je op onze nieuwsbrief bent ingeschreven.

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door TUBABOS gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld of verkocht worden. Alleen wanneer het nodig is voor betalingstransacties, verwerken en bezorging van jouw bestelling.

TUBABOS maakt gebruik van de diensten van Mijnwebwinkel. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

TUBABOS heeft twee betaal mogelijkheden: PayPal en vooraf overmaken. Om dit te kunnen waarborgen, worden gegevens van jouw verwerkt.

Om jouw bestellingen te laten bezorgen maakt TUBABOS gebruik van de diensten van Post.nl. Daarvoor is het nodig om jouw adresgegeven te gebruiken.

   Cookies

TUBABOS maakt gebruik van Cookies om de website te laten werken en het gebruik van de website voor jouw makkelijker te maken. (functionele cookie) Zo wordt bijvoorbeeld een cookie gebruikt als producten van TUBABOS opslaat en in de winkelmand plaatst. Ook als je ‘ingelogd blijven’ aan vinkt, worden cookies geplaatst zodat je bij een later bezoek automatisch ingelogd kan blijven.

© 2016 - 2020 TUBABOS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.